Carkit inbouwen

Handfree bellen

Niet handsfree bellen tijdens het autorijden zorgt voor veel ongelukken en gevaarlijke verkeerssituaties. Tevens bedraagt de boete voor niet handsfree bellen vanaf 1 januari 2014 €220!  Dit kunt u nu voorkomen door een mooie en praktische carkit bij ons in te bouwen. Met dit systeem kunt u altijd handsfree bellen en dus uw aandacht bij het verkeer houden. De carkits werken via bluetooth, dat wil zeggen dat er een draadloze verbinding tot stand wordt gebracht zodra u instapt en de auto op contact zet .

 

Carkit Inbouwen

Een inbouw uitgevoerd bij ons garandeert u van de beste plaatsing van de carkit. U kunt zelf bepalen waar het scherm geplaatst wordt. Op deze manier kunt u de carkit op de voor u meest ideale manier gebruiken. Tijdens het inbouwen van de carkit worden alle draden netjes weggewerkt zodat u er niets meer van ziet. Zo kunt u optimaal genieten van uw carkit. Nadat de inbouw van de carkit is afgerond zullen wij u uitleg geven  waar nodig uitleg geven over het gebruik van de carkit. Op deze manier kunt u verantwoord telefoneren in de auto. Kortom, het inbouwen van uw carkit bij AutoCrew Harmelen brengt u vele voordelen: de beste montage, de beste carkit en een optimale aftersales! Naast het inbouwen van een carkit  kunt u bij ons ook terecht voor andere accessoires zoals navigatie of een radio.

 

Welke carkit inbouwen?

Wij bieden u twee bestverkochte inbouwmodellen, de Parrot CK3100 en het luxere model de Parrot MK9200i Het verschil tussen deze modellen is de resolutie van het scherm en bij de MKi9200 wordt een afstandsbediening gemonteerd. Daarnaast heeft de MKi9200 extra functies zoals een mogelijkheid om muziek af te spelen. Alle twee de carkits werken via een LCD kleurenscherm